Om 

Lyfaparken

Lyfa Parken er en præsentabel og spændende erhvervsejendom velbeliggende i grønne og rolige omgivelser i Måløv tæt København og omegn.

Af naboer kan nævnes virksomheder som Oticon A/S, Novo Nordisk A/S og Eva Denmark A/S, og hele området udvikles kontinuerligt.

Trafikalt ligger ejendommen optimalt til Frederikssundsvejen og med Frederikssundsmotorvejen "til døren". S-toget kører til København og Frederikssund fra Kildedal station kun 150 mtr. fra ejendommen.

I ejendommen findes alle typer af  lejemål fra 25-500 m2.

De 5 bygninger som udgør LyfaParken er opført i perioden 1942-1979. Senest har ejendommen været benyttet af lampefabrikken Lyfa A/S som står bag en række klassikere som Tivoli lampen designet af Henningsen samt Konkylien designet af Louis Weisdorf. En række af fabrikkens prototyper er stadig i brug på ejendommen

 

1/5

Ejendommene har de seneste år gennemgået en meget omfattende istandsættelse. Fokus har været effektivisering, spændende indretningsmuligheder og ikke mindst energibesparelse. Istandsættelser omfatter hulmursisolering, etablering af fibernet, anlæggelse af p-pladser, beplantning, facaderenovering, etablering af konferencefaciliteter, mødelokaler, kantiner mm.

De gamle og spændende gamle ejendomme fremstår således særdeles flotte og imødekommer ethvert behov for moderne faciliteter.

Der er flere årsager til at vi valgte at placere Eva Denmark A/S i dette område. 
Både vores ansatte, kunder og leverandører nyder i dag godt af de gode 
indfaldsveje og den nye S-tog station. Hertil kommer de gode 
parkeringsmuligheder og de grønne områder…”

 

Jan Engelbrecht
Adm. Direktør
Eva Denmark A/S

  • Facebook Social Icon

Lyfaparken - Måløv Byvej 229, 2760 Måløv - tlf. +45 44 64 66 06

© 2013 Lyfaparken. All rights reserved.